Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Η ΔΗΚΕΠΑ του ...ΑΙΣΧΟΥΣ και τα ΑΜΕΑ της ...ΝΤΡΟΠΗΣ (2)





Για την ενημέρωση όλων, και ιδιαίτερα του κ. Δημάρχου, του Γενικού Γραμματέα του Δήμου μας, του Προέδρου της ΔΗΚΕΠΑ καθώς και των Δημ. Παρατάξεων, των Δημοτικών Συμβούλων και φυσικά των Εργαζομένων, κοινοποιώ κάθε σχετικό έγγραφο του ΔΗΜΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ που προχώρησε με ΦΕΚ ΛΥΣΗΣ

12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013, και με τάχιστες στοχευμένες ενέργειες μετέφερε το Προσωπικό της στο Δήμο όπως και τα ΑΜΕΑ και προχώρησε στην εξόφληση του 1ου εντάλματος πληρωμής τους στις 24/10/2013 !!!!!!



Τονίζουμε ιδιαίτερα σε όσους αμφισβήτησαν (και αμφισβητούν ακόμα;) την νομιμότητα και τη δυνατότητα της  Μεταφοράς των ΑΜΕΑ μετά τη ΛΥΣΗ της ΔΗΚΕΠΑ, ότι η απόφαση του Δήμου Σκοπέλου αποτελεί κόλαφο για αυτούς.

Θεωρώ υποχρέωση μου να ευχαριστήσω δημοσίως τους εργαζόμενους του Δήμου Σκοπέλου και την ΠΟΕ-ΟΤΑ για την άμεση ανταπόκριση τους.



      ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
¨Πυρήνες της Ενημέρωσης¨
Σε κάθε περίπτωση δεν θα δημοσιεύσουμε σχετικές αποφάσεις Ψυχιατρείων όπως Λέρου, Δαφνίου.



Στοιχεία προς ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ & ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ

















Υ.Γ. Θέλω να πιστεύω ότι στις συναντήσεις του Δήμου με το Υπουργείο Εσωτερικών για την διερεύνηση της ΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ο αποκλεισμός μου δεν κρύβει καμία απολύτως... σκοπιμότητα. 
Σε κάθε περίπτωση είμαι διαθέσιμος για την επόμενη φορά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου